More

(than)

Eight

Colours

mec-produktfamiljen innehåller säkra högklassiga pyssel-, kontors- och skoltillbehör för alla åldersgrupper. Vår mission är att producera glada stunder där man skapar tillsammans, ansvarsfullt och med glimten i ögat.

mec tillhör det inhemska familjebolaget Berner.

Ansvar

Vad roligt att du är intresserad av våra produkters säkerhet och ansvarsfullhet, för det är vi med! De är två saker som styr allt i vår produktutveckling och våra förpackningar. Vi hoppas nämligen att så många kommande generationer som möjligt ska få söla ner hemmet och händerna med fingerfärger och skapa saker som inte borde ha varit möjliga med modellera.

🧡 Vår modellera och fingerfärg är helt ogiftig och glutenfri, för vad vi vet om våghalsar kan produkterna plötsligt råka ut för smaktest.

🧡 Alla fingerfärger, modelleror och vattenfärger är CE-märkta, vilket garanterar att de uppfyller väsentliga villkor i EU:s direktiv och förordningar.

🧡 Alla produkter har anvisningar för återvinning, så att alla produkter och deras förpackningar ska hitta sin rätta plats. Produktspecifika anvisningar hittar du även i fliken Produkter på vår webbplats.

🧡 Vi har haft som mål att använda speciellt kartong och andra material som lätt kan återvinnas till produkternas förpackningar.

🧡 Våra blyerts- och färgpennor är 100 % tillverkade av FSC-certifierat virke. FSC-certifikatet försäkrar att virket som använts i våra produkter kommer från välskötta skogar, som producerar ekologiska, sociala och ekonomiska fördelar.

Våra långvariga samarbetspartner tillverkar våra produkter i Italien, Spanien, Thailand och Kina.

Rekisteriseloste