More

(than)

Eight

Colors

mec-tuoteperheen alta löydät laadukkaat askartelutuotteet ja toimisto- ja koulutarvikkeet turvallisesti kaikenikäisille. Meidän missiomme on tuottaa iloisia yhteisen tekemisen hetkiä, vastuullisesti ja pilke silmäkulmassa.

mec kuuluu kotimaiseen perheyhtiö Berneriin.

Vastuullisuus

Kiva, että olet kiinnostunut tuotteidemme turvallisuudesta ja vastuullisuudesta, koska mekin olemme! Ne ovat kaksi asiaa, jotka ohjaavat kaikkea tuotekehityksessämme ja pakkauksissamme. Me nimittäin toivomme, että mahdollisimman monet tulevatkin sukupolvet pääsisivät sotkemaan kodin ja kätensä sormiväreillä ja luomaan muovailuvahasta asioita, joiden ei pitänyt olla mahdollisia.

🧡 Muovailuvahamme ja sormivärimme ovat täysin myrkyttömiä ja gluteenittomia, koska mitä hurjapäistä mitään tiedämme, saattavat tuotteet joutua yllättäviin makutesteihin.

🧡 Kaikilla sormiväreillä, muovailuvahoilla ja vesiväreillä on CE-merkintä, joka takaa tuotteiden täyttävän EU:n direktiivien ja asetusten olennaiset vaatimukset.

🧡 Jokaisessa tuotteessa on kierrätysohjeet, jotta tuotteet ja niiden pakkaukset löytävät minne kuuluvat. Tuotekohtaiset kierrätysohjeet löydät myös kotisivujemme Tuotteet-osiosta.

🧡 Tuotteiden pakkauksissa olemme pyrkineet käyttämään erityisesti kartonkia ja muita helposti kierrätettäviä materiaaleja.

🧡 Lyijy- ja värikynämme on valmistettu 100 % FSC-sertifioidusta puusta. FSC-sertifikaatti takaa, että tuotteissamme käytetty puu tulee hyvin hoidetuista metsistä, jotka tuottavat ekologisia, sosiaalisia ja taloudellisia hyötyjä.

Pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme valmistavat tuotteemme Italiassa, Espanjassa, Thaimaassa ja Kiinassa. 

Me täällä mecillä kehitämme vastuullisuutta jatkuvasti, joten kehitysideoita otetaan avosylin vastaan – laita viestiä vaikka somessa, mistä meidät löytää nimimerkillä @mecfinland.

Rekisteriseloste